Aquest 2016 es disputarà la tercera edició dels CCU d'ultimate frisbee. Es celebrarà el divendres 6 de maig a Platja d'Aro juntament amb els altres esports de platja d'aquest campionat.

 Aquí teniu dos vídeos de les edicions anteriors:

 

El 7 de maig de 2015 es van celebrar a Badalona la segona edició dels campionats universitaris d'ultimate frisbee. 

Igual que l'any anterior i dins dels Campionats de Catalunya Universitaris es van trobar en aquesta ocasió a la platja Coco de Badalona nois i noies de universitats d'arreu de Catalunya.

 

El 22 de febrer de 2014 es van celebrar a Castelldefels la primera edició dels campionats universitaris d'ultimate frisbee. 

Dins de les activitats dels Campionats de Catalunya Universitaris es van trobar a la platja de Castelldefels nois i noies de sis universitats diferents d'arreu de Catalunya. Va ser una oportunitat ideal per donar a conèixer aquest esport a la comunitat universitària.

 

L'ultimate és un esport ideal per practicar a la universitat pels valors socials que promou. A la UdG s'ha realitzat diverses vegades el crèdit "Introducció a l'ultimate frisbee" amb una bona participació d'estudiants. Molts dels nois i noies que han finalitzat el curs han continuat gaudint del ultimate fora de l'àmbit universitari integrant-se en algun dels equips existents a Catalunya.

Contacta amb nosaltres si estàs interessat en conèixer i practicar un esport diferent a la teva universitat.

 

 Lliga Catalana Ultimate

Aquest lloc web utilitza galetes per tal de millorar la teva experiència. Suposem que hi estàs d'acord, però pots tancar ara la pàgina si ho desitges.