Ja s'han confirmat les primeres dates i seus per disputar les jornades de Lliga Catalana sobre gespa. Són:

  • 7 de febrer - Tarragona
  • 28 de febrer - Tarragona
  • 13 de març - Sabadell

Agraïm l'esforç de la resta de seus que també s'han ofert a acollir aquestes jornades.

 

Des del 2012 i gràcies a l’entusiasme i l’ il·lusió d’uns  quants  amateurs, ha nascut l’Ultimate Club de Tarragona que ens llança un missatge:

"L’Ultimate és un esport  on tots els que el practiquen comparteixen moments basats en valors com la solidaritat, la cooperació i l’integració.  Es juga amb un frisbee, en equips mixts i sense àrbitre, cosa que potencia el joc net. A més, l’equip té l’oportunitat de competir amb altres equips de la Lliga Catalana d’Ultimate. Tot i que l’esperit de competició existeix, queda en segon lloc davant el bon rotllo sempre present en el cor dels jugadors. 
Els Mamadiadors de Tarragona us esperem a totes i tots. No importa l’edat, només les ganes de jugar, descobrir i compartir aquest esport."
 
 
 
PD: El nom de l'equip "Mamadiadors" és en record a la mamadeta local i als gladiadors de l'època romana.

Coincidint amb la 2a jornada de la Lliga Catalana, es va celebrar una trobada de nois i noies menors de 12 anys i que formen part del programa de promoció de l'ultimate per les comarques gironines que realitzen Disctèrics i Tookadisc. La canalla va gaudir dels partits al mateix terreny de joc i entre el recolzament dels jugadors sèniors dels clubs catalans.

Nil Monsó, debutant amb els Isards de Vilaller, es va convertir en el jugador més jove en anotar un punt a la Lliga Catalana, amb 11 anys, 3 mesos i 10 dies. Supera així al jugador de Tookadisc Arnau Pérez que amb 11 anys, 9 mesos i 27 dies va anotar a la Lliga Catalana 2010.

nilisards

La Lliga Catalana 2010 comença aquest dissabte 20 de febrer amb la disputa de la primera jornada de la recentment creada categoria femenina. Crema Catalana, Tramuntana i Piranyes lluitaran per convertir-se en les primeres guanyadores.

La competició tindrà lloc a les platges de Castelldefels.

El proper diumenge 20 de febrer tindrà lloc la primera jornada de la Lliga Catalana d'Ultimate 2011. Per aquest any, destaca la presència d'un nou equip, els Isards de Vilaller, el primer equip d'ultimate de la província de Lleida.

Aquesta primera jornada tindrà lloc a les platges de Castelldefels i continuarà el format de la darrera edició, amb dues divisions dinàmiques.

Els Peixets, tractaran de revalidar el títol obtingut el 2010.

La victòria a la primera jornada de la Lliga 2010 es va decidir en un igualat partit on Patatas Bravas A va vèncer a Disctèrics d'un punt. Els gironins van quedar doncs en segona posició. Peixets A només va poder guanyar el partit contra Peixets B.

A la Divisió 2, va dominar la igualtat a la gran majoria de partits. Semblava que el nou equip Winds 'n Roses s'acabaria guanyant el dret al partit de promoció, però va acabar perdent el darrer partit contra Free's by 66 donant, de rebot, la primera plaça a Patatas Bravas C.

Al partit de promoció, Patatas Bravas C va guanyar clarament a Peixets B i jugaran la propera jornada a la Divisió 1, mentre que Peixets B baixa a Divisió 2.

L'esperit del joc fou per Winds 'n Roses.

Arnau Pérez es va convertir diumenge passat en el jugador més jove en fer un punt a la història de la Lliga Catalana, amb només 11 anys, 9 mesos i 27 dies. D'aquesta manera supera al també Tookadisc Ferran Gordillo que havia anotat a la 4a jornada de 2009 amb 12 anys, 5 mesos i 9 dies.

Lliga Catalana Ultimate

Aquest lloc web utilitza galetes per tal de millorar la teva experiència. Suposem que hi estàs d'acord, però pots tancar ara la pàgina si ho desitges.