Gran participació i doblet per a Bravas a la jornada final de la lliga catalana sobre platja

L’actualitat política a la nostra terra havia obligat a ajornar fins al desembre la jornada de lliga catalana sobre platja prevista inicialment per a l’1 d’octubre, amb els risc que la meteorologia deslluís un desenllaç tan important. No obstant, el passat diumenge 3 de desembre, un total de 18 equips es van citar a les platges de Castelldefels, desafiant el fred hivernal que patim des de fa ja un parell de setmanes, per disputar la fase final de la lliga catalana d’enguany.

El format de la competició per a aquesta fase final feia que els equips es distribuïssin en 4 grups. Un primer grup, amb 5 equips, que lluitaria per la plaça de campions de Catalunya. Un segon grup, també de 5 components, d’on resultarien els 3 equips que completarien el nombre de 8 a 1a divisió per la temporada vinent, i els dos equips completarien els de 2a. I dos grups més, A i B, per configurar la resta de posicions a 2a divisió.

En la lluita pel campionat la igualtat va ser terrible. De fet, cap equip va aconseguir guanyar els seus 4 partits, i en 5 dels 10 enfrontaments el resultat final va ser amb una diferència de 2 gols o menys. El campió va haver de decidir-se en un darrer i trepidant partit entre Sharks i Bravas A, que van acabar guanyant els darrers, proclamant-se per tant campions de Catalunya del 2017. Disctèrics va quedar 3r classificat, seguit per Salty i Peixets. El premi a l’Esperit de Joc va ser atorgat també a Bravas A, que va celebrar amb gran alegria el doblet.

Al grup de promoció a 1a divisió, Mamadiadors va ser el clar dominador, amb un equip físicament molt fort, i a la vegada amb molts canvis, guanyant amb facilitat els seus 4 partits. Bravas B quedava segon d’aquest grup, seguit per M&M’s (Mifune i Marracos), que tornen per tant a la primera divisió catalana. Green Squirrels, amb una gran evolució en el joc, va quedar ben a prop de l’ascens; i Esperit Black, afectat per unes baixes d’última hora per lesió, haurà de jugar la temporada vinent a segona.

Als dos grups de 2a divisió, els primers classificats van ser Peixets River i Bolskandisc, i els aragonesos van guanyar el partit final entre ambdós. En aquesta divisió, el premi a l’Esperit de Joc va recaure sobre Esperit Grey.

Cal destacar el creixement dels equips d’ultimate a Catalunya, que es manifesta en un elevat nivell de joc i en la proliferació de ‘segons equips’. Especialment remarcable és la participació amb 3 equips d’Esperit Vallès, Squirrels i Peixets, i el debut amb un 2n equip de Sharks. Enhorabona a tothom!

La propera cita serà sobre gespa, i caldrà esperar fins a l’any que ve. A reveure! 

La classificació final queda després de 3 jornades de la següent manera:  

Lliga Catalana Platja 2017

1a Divisió

Classíficació Final

Classificació Spirit

1r Bravas A   1r Bravas A 11,00
2n Sharks   2n Sharks 10,91
3r Disctèrics   3r Peixets 10,82
4t Salty   4t Disctèrics 10,64
Peixets   Mamadiadors 10,45
Mamadiadors   Bravas B 10,36
Bravas B   Esperit Black 10,00
Esperit Black   Salty 9,55
           

2a Divisió

Cassíficació Final

Classíficació Spirit

1r M&Ms 27  1r Esperit Grey 11,46
2n Green Squirrels 26  2n Bolskandisc 11,38
3r Peixets River 23  3r Esperit White 11,31
4t Esperit White 19  4t Red Squirrels 11,23
Bolskandisc 18  Green Squirrels 10,85
Esperit Grey 14  Tookadisc 10,75
Red Squirrels M&Ms 10,62
Tookadisc Peixets River 10,23
Peixets Ocean   FB66  
10è FB66   Esperit Palau  
11è Esperit Palau   Peixets Ocean  
11è Sharks B   Sharks B  

Esperit Black perd categoria
M&Ms puja categoria

El proper diumenge 03 de desembre tindrà lloc la 3a i definitiva jornada de Lliga Catalana de Platja 2017 a Castelldefels.

Fase Final Promoció 2a Divisió
 • Bravas A
 • Sharks
 • Peixets
 • Salty
 • Discterics
 • Bravas B
 • Mamadiadors
 • Esperit Black
 • Green Squirrels
 • M&Ms
 • Discovery
 • Esperit White
 • Espereit Gre
 • Bolskandisc
 • Red Squirrels
 • Fb66
 • Tookadisc
 • Esperit Palau

A continuació, els horaris de partits:

Calendari Modalitat Platja Lliga Catalana 2017

 • 1a Jornada - 17/09 - Torredembarra
 • 2a Jornada - 12/11 - Castelldefels
 • 3a Jornada - 03/12 - Castelldefels

Podeu trobar tota la informació al següent enllaç

Ja s'han confirmat les primeres dates i seus per disputar les jornades de Lliga Catalana sobre gespa. Són:

 • 7 de febrer - Tarragona
 • 28 de febrer - Tarragona
 • 13 de març - Sabadell

Agraïm l'esforç de la resta de seus que també s'han ofert a acollir aquestes jornades.

 

Des del 2012 i gràcies a l’entusiasme i l’ il·lusió d’uns  quants  amateurs, ha nascut l’Ultimate Club de Tarragona que ens llança un missatge:

"L’Ultimate és un esport  on tots els que el practiquen comparteixen moments basats en valors com la solidaritat, la cooperació i l’integració.  Es juga amb un frisbee, en equips mixts i sense àrbitre, cosa que potencia el joc net. A més, l’equip té l’oportunitat de competir amb altres equips de la Lliga Catalana d’Ultimate. Tot i que l’esperit de competició existeix, queda en segon lloc davant el bon rotllo sempre present en el cor dels jugadors. 
Els Mamadiadors de Tarragona us esperem a totes i tots. No importa l’edat, només les ganes de jugar, descobrir i compartir aquest esport."
 
 
 
PD: El nom de l'equip "Mamadiadors" és en record a la mamadeta local i als gladiadors de l'època romana.

Nil Monsó, debutant amb els Isards de Vilaller, es va convertir en el jugador més jove en anotar un punt a la Lliga Catalana, amb 11 anys, 3 mesos i 10 dies. Supera així al jugador de Tookadisc Arnau Pérez que amb 11 anys, 9 mesos i 27 dies va anotar a la Lliga Catalana 2010.

nilisards

El proper diumenge 20 de febrer tindrà lloc la primera jornada de la Lliga Catalana d'Ultimate 2011. Per aquest any, destaca la presència d'un nou equip, els Isards de Vilaller, el primer equip d'ultimate de la província de Lleida.

Aquesta primera jornada tindrà lloc a les platges de Castelldefels i continuarà el format de la darrera edició, amb dues divisions dinàmiques.

Els Peixets, tractaran de revalidar el títol obtingut el 2010.

Arnau Pérez es va convertir diumenge passat en el jugador més jove en fer un punt a la història de la Lliga Catalana, amb només 11 anys, 9 mesos i 27 dies. D'aquesta manera supera al també Tookadisc Ferran Gordillo que havia anotat a la 4a jornada de 2009 amb 12 anys, 5 mesos i 9 dies.

Lliga Catalana Ultimate

Calendari

Sense events

Classificació Final Platja 2017

 • 1a Divisió

1. Bravas A
2. Sharks
3. Disctèrics
4. Salty
5. Peixets
6. Mamadiadors
7. Bravas B
8. Esperit Black

 • 2a Divisió

1. M&Ms
2. Green Squirrels
3. Peixets River
4. Esperit White
5. Bolskandisc
6. Esperit Grey
7. Red Squirrels
8. Tookadisc
9. Peixets Ocean
10. FB66
11. Esperit Palau
11. Sharks B

Aquest lloc web utilitza galetes per tal de millorar la teva experiència. Suposem que hi estàs d'acord, però pots tancar ara la pàgina si ho desitges.